Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een uitgebreid programma in verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Klantgericht, kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar voor ons vormen deze woorden het fundament van het bedrijf. Met de kennis en ervaring van drie generaties, kunnen wij u optimaal van dienst zijn en u compleet ontzorgen in de wereld van verpakkingen.

Dozen op Maat

Golfkarton verpakkingen

OP MAAT GEPRODUCEERD

Neem geen genoegen met standaard formaten en laat ons uw verpakkingen op maat verzorgen. Of het nu gaat om platen van golfkarton, Amerikaanse vouwdozen, verzendverpakkingen, palletdozen of XXL dozen, wij ontzorgen u graag met de juiste verpakking voor de juiste prijs! Ook in kleinere oplages!

Een breed assortiment gecombineerd met snelle levertijden en mogelijkheden voor 'afroep uit voorraad' of 'just-in-time'.

Verpakkingsmaterialen

B2B WEBSHOP

Maar ook voor verpakkingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een uitgebreid programma aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen bieden wij alles wat te maken heeft met het inpakken, verpakken en verzenden van uw producten.

Naast golf- en vouwkartonnen verpakkingen zoals standaard dozen, verzendverpakkingen, kartonnen enveloppen en verhuisdozen leveren wij ook verpakkingsmaterialen en verpakkingsmaterialen zoals tape, wikkelfolie, omsnoeringsband, golfkarton op rol, noppenfolie, vulmateriaal en hoekstukken.

Verpakkingsmaterialen

We care for packaging

Uw product is bij ons in goede handen en wij kunnen u adviseren over de keuze van de verpakking en het gebruik van verpakkingsmaterialen. Een compleet en totaal assortiment, gecombineerd met een snelle service en een hoge leveringsbetrouwbaarheid maakt STILMA Packaging uw ideale en totale one-stop-shopping partner in de wereld van verpakkingen.